Conversant amb la natura, curs per a docents finalitzat

last modified 2011-04-01 13:24
Conversant amb la natura, curs per a docents finalitzat

Ernest Fortuny amb l'alumnat del curs, conversant amb sa natura

Durant aquest mes de març s'ha dut a terme el curs per a docents "Biodiversitat, experimentació i interpretació de la realitat" organitzat pel Servei d'Educació Ambiental (SEA) del GOB conjuntament amb el Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca (MRPM).

El curs ha comptat amb l'assistència de 20 alumnes; mestres, professors, monitors... persones sensibles a la importantíssima tasca que els educadors fan a l'hora de formar individus crítics i amb inquietuds, persones sensibles a un model més sostenible de viure.

Les sessions han estat conduïdes per personal de les dues entitats organitzadores, i han combinat sessions teòriques i tallers més pràctics.

D'aquesta manera, s'ha donat èmfasi a la manera de fer ciència i entendre la realitat, la natura, a les aules i fora d'elles. Propiciant que els individus captin estímuls que la natura ens envia, formulant-se qüestions, conversant amb ells mateixos i els demés, experimentant i obtenint el goig intel·lectual que ens produeix la comprensió de les qüestions plantejades sobre el món que ens envolta i forma part de nosaltres.

La bona acceptació del curs per part dels assistents mostra el creixent interès que té el col·lectiu docent per a educar en la sostenibilitat, fet cada vegada més imprescindible en la nostra societat actual. Des del GOB volem agrair la tasca de tots els mestres, professors i educadors que fan passes perquè la nostra societat sigui, cada vegada més, ambientalment responsable.

Aquest curs ha estat possible gràcies el suport de la Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears.

.

Posted by Anonymous User at 2011-04-03 10:24
Enhorabona per iniciatives com la present!